Rólunk
Cégünket, a Food Fusion Kft-t 2012 júliusában, családi vállalkozásként alapítottuk. Külföldi útjaink során sok mindent láttunk és még több mindent kóstoltunk, amit szerettünk volna hazahozni és megosztani másokkal is. De nemcsak az ízeken volt a hangsúly, a „kinti” hangulatot is szívesen hozzácsomagoltuk volna az áruhoz. Innen jött az ötlet, hogy egy kicsit nyugati, egy kicsit modern, de nagyon barátságos környezetben helyezzük el mindazt, amit mi szeretünk és amit reméljük, a vásárlóink is megszeretnek majd.

Három hónappal később megnyitottuk első gourmet üzletünket, amelyet reményeink szerint több is követ majd. Célunk, hogy a hozzánk betérő (és visszatérő) vásárlóknak mindig magas minőségű és különleges alapanyagokat kínáljunk és mindezt elérhető áron. Üzletünk exkluzív, hangulatos kialakítása és a segítőkész személyzet egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy a vásárlást mindenkinek élménnyé tegyük. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen rövid idő alatt itthon és külföldön is kiterjedt partnerhálózatot sikerült kialakítanunk, amelynek segítségével árukészletünket folyamatosan bővítjük. Törekszünk egy minél szélesebb termékpaletta kialakítására, amelyben nem egyszer a vásárlóink is segítségünkre vannak, hiszen nem ritka, hogy egy-egy terméket külön kérésre kutatunk fel és szerzünk be.

Az üzlet megnyitásával egyidőben elindítottuk nagykereskedelmi tevékenységünket is, amelynek keretében éttermeket szolgálunk ki, továbbá a közeljövőben tervezzük egy webshop kialakítását is.