Vásárlási tudnivalók

Kedves Vásárlónk!

Az alábbi menüpontban minden fontos információt megtalálhatsz a Food Fusion webshopjának működésével és a termékek kiszállításával kapcsolatban. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne - a termékkel, nyitva tartással, vagy bármi mással kapcsolatban, - keress fel minket bátran az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: webshop@foodfusion.hu

Telefon: + 36 20 465 9329

 

Általános tudnivalók

A Food Fusion webshopjában a vásárlás előtt nincs szükség külön regisztrációra. Egyszerűen kiválasztod, milyen termék(ek)et szeretnél, megadod a számlázáshoz, szállításhoz szükséges információkat és az adatok elküldésével már meg is vagyunk.

Továbbá az adatok kitöltése után a jelszó megadásával rögzítheted adataidat. Ezzel a későbbiekben leegyszerűsítheted ezt a folyamatot. Pusztán kiválasztod mit szeretnél és belépés után küldheted is a rendelésedet.

 

A rendelés feladásával elfogadod az alábbi feltételeket:

• A webshopban kapható termékek árai érvényesek.
• Ezek áfával növelt fogyasztói árak, melyek kizárólag a webshopban leadott rendelésekre érvényesek.
• A webshopban feltüntetett árak eltérhetnek az üzletben látottaktól.
• A webshopban szereplő akciók és árak házhozszállítással megrendelve, vagy a budapesti Food Fusion Gourmet üzletben, személyes átvétellel történő vásárlással érhetők el.
• A webshophoz kötődő promóciók (pl. általános akciós időszakok, kuponkedvezmények, stb...) szintén csak a webshopból történő rendelés esetén érvényesek, a bolti vásárlásnál nem feltétlenül érhetők el.
 

Amennyiben technikai okok miatt téves ár vagy már nem kapható termék jelenik meg a webshopban, illetve, ha nem áll épp rendelkezésre a kívánt mennyiség valamely termékből, a csomag elküldése előtt egyeztetés végett telefonon, vagy e-mail-ben megkeresünk. Az ilyen megrendeléseket csak a Veled való egyeztetés után, beleegyezéseddel vesszük érvényesnek.

Az internetes oldalon szereplő termékek és árak nem minősülnek ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek.
 

Vásárlási, fizetési módok

A webshopunkban kiválasztott termékeket házhozszállítással vagy üzletünkben személyesen tudod átvenni.

Az áru kifizetése a Te választásod szerint történhet:

  • banki előreutalással (házhozszállítás és személyes átvétel esetén is)
  • utánvéttel (készpénzes fizetés, házhoz szállítás esetén)
  • bankkártyás fizetéssel (személyes átvétel esetén az üzletünkben)

 A termékek házhozszállítását csak Magyarország területén belül vállaljuk.

 

Házhozszállítás esetén az alábbi táblázatban találod a szállítási díjakat:

 

Utánvéttel 

(bruttó 20.000 forint alatti rendelés esetén)

Előre utalással (bruttó 20.000 forint alatti rendelés esetén)

Bruttó 20.000 forint feletti rendelés esetén 

Budapesten belül

1490

1290

Ingyenes

Vidékre

1940

1490

IngyenesSzemélyes átvétel esetén, az üzletben tudod átvenni a kiválasztott cikkeket. Ebben esetben nincs szállítási költég és csomagolási költség


Üzletünk
Food Fusion Gourmet üzlet
1011 Budapest, Iskola u. 34.
+36-30-465-93-29
webshop@foodfusion.hu
Nyitva: Hétfő - Péntek: 08-20, Szombaton: 09-17, Vasárnap: 10-18

Házhozszállítás utánvéttel történő fizetéssel
Amennyiben a kiválasztott terméke(ke)t házhozszállítással rendeled meg, úgy azt 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén ingyenesen, ez alatt pedig Budapesten belül bruttó 1490, vidékre bruttó 1940 Ft-os díj ellenében, várhatóan 3-5 munkanapos határidővel a Fáma Futárszolgálat juttatja el hozzád.

Fizetésre kizárólag készpénzben van mód, az átvétel alkalmával, a szállítást végző futárnak.

 

Házhozszállítás banki átutalással történő fizetéssel
Amennyiben a kiválasztott terméke(ke)t házhozszállítással rendeled meg, és azt átutalással rendezed, akkor annyiban változik a rendelés menete, hogy:

  • a rendelést visszaigazoló levelet az általad feltüntetett e-mail címre küldjük, ennek alapján indítható az átutalás, amelynek közlemény rovatába elsőként a “rendelés visszaigazolás bizonylat számát” szükséges feltüntetni.

Ebben az esetben ugyan úgy 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén ingyenesen, ez alatt pedig Budapesten belül bruttó 1490, vidékre bruttó 1940 Ft-os díj ellenében, várhatóan 3-5 munkanapos határidővel a Fáma Futárszolgálat juttatja el hozzád.

A megvásárolt termékek elküldésére kizárólag az ellenérték Food Fusion bankszámlájára történő beérkezést követően kerülhet sor. 

A 4 órás utalási rend bevezetésével bármikor visszavonható lett az utalás, így a Food Fusion banki igazolás ellenében nem küldi ki a rendelést.

Ebben az esetben ugyan úgy 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén ingyenesen, ez alatt pedig Budapesten belül bruttó 1490, vidékre bruttó 1940 Ft-os díj ellenében, várhatóan 3-5 munkanapos határidővel a Fáma Futárszolgálat juttatja el hozzád.

A termékek házhozszállítását csak Magyarország területén belül vállaljuk.

 

A webshopon keresztül való vásárlás lépései

A Food Fusion weshopjában a vásárlás előtt nincs szükség külön regisztrációra, így könnyedén vásárolhatsz. Egyszerűen csak kiválasztod, miket szeretnél, majd megadod a számlázáshoz, szállításhoz szükséges információkat. A vásárlás után minden esetben egy automatikus e-mailt küldünk a vásárolt termék(ek)ről, a vásárlás összegéről és az általad megadott adatokról. Amennyiben valamilyen technikai hiba folytán nem érkezik meg a levelünk, kérjük, a webshop@foodfusion.hu e-mail címen jelezd felénk a problémát!

A termék kiválasztása:

A Termékek menüpont alatt érhetőek el a termékeink listája. A kosár gombra kattintva pedig hozzáadhatod a vásárlói kosaradhoz.

Megrendelés:

Miután végeztél a termékek kiválasztásával, a jobb felső sarokban a Kosár tartalma feliratra kattintva 4 lépésben véglegesítheted a megrendelést.

A Rendelés feladása gomb megnyomásával fejezheted be a folyamatot.

 

Mi történik, ha nem kapsz regisztrációról visszaigazoló e-mailt?

Amennyiben a megrendeléssel kapcsolatban problémákba ütköznél, keress minket bizalommal a webshop@foodfusion.hu email címen és a webshop használata körüli problémát a lehető leghamarabb elhárítják kollégáink, és gondoskodnak arról, hogy gördülékenyen le tudjad adni rendelését.


Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a termékek elérhetőségét csak a megrendelés feldolgozásakor tudjuk ellenőrizni. Amennyiben valamelyik termékünkből nincs megfelelő mennyiség készleten, úgy a megrendelést követően munkatársunk telefonon vagy e-mailben felveszi Veled a kapcsolatot.


A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül történik, a beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a futárszolgálatnak. A kiszállítást az Fáma Futárszolgálat végzi reggel 10 és 17 óra között.

 

Mi történik, ha senki nem tartózkodik a megadott címen a szállítási időpontban?

Ebben az esetben telefonon keres majd a futár, elsősorban egy újabb időpont egyeztetése céljából, illetve értesítő kerül a címre, csomagszámmal, az ügyfélszolgálat telefonszámával. Amennyiben telefonon sem tudunk Téged elérni, úgy 5 nap áll rendelkezésedre, hogy felvedd az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot. Ebben az esetben, egy újabb időpont egyeztetést követően, ismét megkíséreljük a kiszállítást. Ha ismét nem járunk sikerrel, akkor a csomag visszakerül hozzánk és már csak személyesen tudod átvenni az üzletben. 

 

Mi történik, ha sérülten kapod meg valamilyen oknál fogva a csomagodat?

Minden csomag összeállításakor kiemelt figyelmet fordítunk a termékek védelmére, ennek megfelelően a lehető legbiztosabban látjuk el dobozainkat sérülésvédő csomagolóanyagokkal. Ha ennek ellenére mégis sérülten érkezik meg a csomag, kérjük jelezd ezt felénk a webshop@foodfusion.hu címen, s kollégáink gondoskodnak a termék cseréjéről.  

 

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél ügyfélpéldánya szolgál. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnod a Food Fusion Gourmet üzletünkbe. Az üzletünk kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Neked kell gondoskodnod, ennek költségét viselned.
Amennyiben a 8 munkanapon belüli ellállás jogán visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Food Fusion kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére az előzetesen megadott számlaszámra, vagy az áru személyes üzletünkbe való eljuttatása esetén, készpénzben fizeti vissza.

 

Sérült, lejárt termék cseréje

Természetesen a Food Fusion az egyik legfőbb szempontnak tartja, hogy az eladott áruk minősége minden esetben megfeleljen az elvárásoknak. Amennyiben azonban a termék szavatossága esetleg lejárt, illetve a termék sérült, és ezt munkatársaink nem vették észre csomagoláskor, úgy azt az Iskola utca 34. szám alatt található üzletünkbe visszajuttatva, számla ellenében kicseréljük. Ha nincs már az adott termékből raktáron, levásárolhatod az árát.

 

A megrendelt termék(ek)et banki átutalással rendezed?

Átutalás esetén fontos, hogy a rendelés visszaigazolót az általad feltüntetett e-mail címre küldjük meg, ennek alapján indítható az átutalás, amelynek közlemény rovatába elsőként a “rendelés visszaigazolás bizonylat számát” szükséges feltüntetni.

A megvásárolt termékek átvételére kizárólag az ellenérték Food Fusion bankszámlájára történő beérkezést követően kerülhet sor. A 4 órás utalási rend bevezetésével bármikor visszavonható lett az utalás, így a Food Fusion banki igazolás ellenében nem adja ki a megrendelt termekeket.

Az utalás a kezdeményezéstől számított 1-2 munkanapon belül feldolgozásra kerül. Személyes átvétel esetén a 1011 Budapest, Iskola u. 34. szám alatt található Gourmet üzletében Hétfő - Péntek: 08-20 óráig, Szombaton: 09-17 óráig, Vasárnap: 10-18 óráig vehető át.

 

Amennyiben a kiválasztott terméke(ke)t házhozszállítással rendeled meg, úgy azt 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén ingyenesen, ez alatt pedig szállítási díj ellenében, várhatóan 3-5 munkanapos határidővel a Fáma Futárszolgálat juttatja el hozzád.